Menu Sluiten

Rolluiken, screens en zonwering

Uitstekende rolluiken van Nederlandse kwaliteit

Rolluiken zorgen voor betere beveiliging, isoleren tegen de kou en worden ook gebruikt als zonwering en afsluiting van de woning.
Met rolluiken als extra isolerende buffer bespaart u in de winter extra op uw energiekosten, en brengen koelte op warme zomerdagen.
Rolluiken zijn er in diverse maten en vormen, ronde of rechte bak, rolluik ingebouwd op het kozijn of opbouw tegen de muur.
Er zijn ook verschillende bedieningen mogelijk en een ruime keuze in kleuren. 

Ook in ons assortiment screens vindt u vele keuzes in doeken en bedieningen.
Ook windvaste screens behoren tot ons assortiment.

Bij zonwering denken we aan terrasschermen, uitvalschermen of markiezen.
Ook hierbij kunt u kiezen uit vele mogelijkheden voor zowel de kleur van uw doek als de bediening.

Ook heeft DM kozijnen schuine rolluiken voor schuin lopende ramen, of rolluiken voorzien van ingebouwd insectengaas of screen. Ons assortiment rolluiken zijn in vele kleuren te verkrijgen, ook een combinatie van kleuren is mogelijk. Al onze rolluiken zijn standaard uitgevoerd met koord of band bediening, maar ook elektrisch is mogelijk of vanuit uw stoel met een afstandsbediening.

Ook hebben we screens in ons assortiment. Dit zijn vlak hangende zonweringen die hetzelfde werken als een rolluik, maar dan met i.p.v. aluminium lamellen een zonwerend doek. Onze screens worden ook standaard geleverd met een koord of band bediening. Bij grotere afmetingen of hoogte adviseren wij om uw screen elektrisch te nemen. Ook hebben we ritz-screens in ons assortiment. Dit wil zeggen dat het doek vast zit in de geleider doormiddel van een “rits”. Deze screens hebben een voordeel dat ze stormvast zijn. Ook bij onze screens zijn weer vele doekkleuren te kiezen en ook verschillende kasten zijn mogelijk.

Hulp nodig bij uw keuze?