Menu Sluiten

Langere levertijden door Corona

In verband met de ontwikkelingen in Europa en Nederland betreffende het Corona-virus bestaat de kans dat dit zal leiden tot langere levertijden van nieuwe orders en dat we eerder gecommuniceerde leverdata van lopende orders waarschijnlijk niet meer kunnen waarmaken.

Onze leveranciers en hun toeleveranciers kampen ook met de gevolgen. We zullen dan ook waarschijnlijk voor bestaande orders een nieuwe leverdatum ontvangen van onze leveranciers. Mocht uw order niet ( meer ) haalbaar zijn zullen wij bij meer duidelijkheid contact met u opnemen.

Voor nieuwe orders kunnen we geen toezeggingen meer doen over een levertijd. De 12 weken die we hanteerden zullen we zeker niet meer kunnen hanteren.

Het inplannen van afspraken bij ons op de zaak of bij u thuis zullen we proberen te blijven doen zolang dit geen risico’s met zich mee brengt. Mocht u een afspraak gepland hebben staan en hebt u ziekteverschijnselen dan vragen we u vriendelijk om contact met ons op te nemen om een andere afspraak in te plannen om eventuele verspreiding te voorkomen.

Het zijn ongekende tijden. Met de genoemde maatregelen nemen wij onze verantwoordelijkheid in deze moeilijke periode en hopen op uw begrip.

Mocht u vragen hebben staan we u graag te woord.