Menu Sluiten

Gevelbekleding

Gevelbekleding

DM Kozijnen levert en monteert verschillende soorten gevelbekleding. Ons assortiment bestaat uit: Keraliet, Trespa en hout.

Keraliet is mooi, onverwoestbaar en onderhoudsarm. Dit betekent nooit meer schilderen. Geen afbladderende verflagen of glansverlies maar stijlvolle gevelbekleding en dakranden. Door de uv bestendige toplaag is keraliet kleurvast, jaar in jaar uit. Keraliet is te verkrijgen in 3 soorten panelen, traditionele potdeksel, sponningsdeel 143 en sponningsdeel 190.

Trespa is een veelzijdige gevelbekleding. De platen zijn in vele kleuren te verkrijgen. Weersinvloeden hebben geen invloed op trespa gevelbekleding waardoor deze er jaar in en uit mooi uitblijft zien. Trespa is zeer kras, slag en stootvast en gemakkelijk te reinigen en onderhouden.

Houten gevelbekleding geeft een luxe en fraaie uitstraling. U kunt denken aan o.a. lariks, eiken, cederhout en merbau. De houten gevelbekleding kan geschilderd worden of van blanke lak voorzien worden. Wilt u de natuurlijke uitstraling behouden dan kan het hout onbehandeld gemonteerd worden.

gevelbekleding_keralit_potdeksel177
ayous-gevelbekleding-channel-siding
eralit-sponningdeel-190mm-grijs