Menu Sluiten

Garagedeuren

Een garagedeur van DM Kozijnen... meer dan alleen een toegang tot uw garage!

In ons assortiment hebben we daarom vele mogelijkheden zoals sectionaal deuren, openslaande deuren, garagedeuren met loopdeuren of zijdeuren.
Ook zijn er verschillende type panelen verkrijgbaar en eventueel van een structuur te voorzien en in iedere ral kleur, metallic kleur of structuur lak te leveren.

De garage deuren zijn optioneel uit te voeren met vele extra’s zoals vensters, motor bedieningen, sleutel contacten en op afstand bedienbaar.

Alle garagedeuren worden naar wens van de klant geproduceerd, gemaakt van de beste
materialen, zijn optimaal geïsoleerd en zijn uiterst comfortabel in de bediening. Daarnaast moet ook de veiligheid van de garagedeur in orde zijn.Garages zijn namelijk de plaats waar u uw spullen opslaat en niet zelden staan garages in directe verbinding met de woning.

De garagedeuren zijn verkrijgbaar in twee typen: met een trekveer links en rechts of met 2 torsieveren voor of achter. Alle panelen zijn voorzien van een sterke polyester coating die weer­ en druk bestendig is. Daarnaast zijn de garagedeuren aan de onder­, zij­, en bovenkant voorzien van afdichtingsstrippen van hoogwaardige EPDM. Uw garagedeur is hierdoor altijd dicht. De garagedeuren zijn uitvoerbaar met zowel hand­ als elektrische bediening.

De garagedeuren zijn te verkrijgen in 9 verschillende uitvoeringen. Ieder paneel heeft een eigen uitstraling, sfeer en profilering zoals strak glad of een paneel waarin een profiel is verwerkt.

De garagedeuren zijn verkrijgbaar in alle mogelijke RAL­kleuren en u kunt ook nog kiezen voor een HOUT­LOOK doormiddel van renoliet folie. Wilt u uw garagdeur van nog meer gemak voorzien? Kies dan voor een venster in helder, gegraniteerd of mat glas. Zo kiest u de luxe van uw garagedeur.

Onze garagedeuren zijn standaard voorzien van vingerknelbeveiliging en de wettelijke veerbreukbeveiliging. De vingerknelbeveiliging voorkomt dat uw vingers of de vingers van uw kind(eren) beklemd raken. De veerbreukbeveiliging voorkomt het naar beneden vallen van de deur in geval van een gebroken veer.

Onze elektrische garagedeur is standaard voorzien van optilbeveiliging en obstakeldetectie. De optilbeveiliging zorgt dat de garagedeur blokkeert bij ongewenst bezoek, de obstakeldetectie zorgt ervoor dat de garagedeur bij geringe tegendruk van uw kind, fiets of auto direct weer opent.

Met een garagedeur van DM Kozijnen kunt u in alle rust genieten van uw garagedeur!

Hulp nodig bij uw keuze?