Menu Sluiten

Dakkapellen en dakvensters

Meer ruimte en licht op zolder met een dakkapel van DM Kozijnen

Onze dakkapellen worden ter plaatse opgebouwd en op maat gemaakt. De buitenzijde van uw dakkapel kan voorzien worden van hout maar ook van Trespa of Keraliet voor een onderhouds- arm dakkapel. Op het gebied van zonwering is ook veel mogelijk, zoals een rolluik of screen.

Bij ons bent u ook aan het juiste adres om uw bestaande dakkapel te laten renoveren. Tijdens het renoveren kunnen we uw dakkapel voorzien van een nieuw kozijn en de buitenzijde voorzien van een nieuwe bekleding.

Heeft u geen ruimte voor een dakkapel? Dan is een dakvenster van Velux een prima alternatief!

Onze dakvensters zijn van het merk Velux. We kunnen uw oude venster vervangen voor een nieuw venster en eventueel groter maken.
Voor badkamers hebben we een kunststof variant in het assortiment. Ook bedieningen en optie’s behoren tot de mogelijkheden zoals een elektrische variant.

Als optie kunt u uw dakvenster laten uitvoeren met een rolluik, screen, raamdecoratie of hor. Ook heeft Velux verschillende glas optie’s.
U kunt bij ons ook terecht voor lichtkoepels en plat dak oplossingen zoals een lichtstraat.

Velux tuimelramen zijn aantrekkelijk en praktisch. De bedieningshandgreep is over de gehele breedte van het dakraam aan de bovenzijde gepositioneerd. Je hebt hierdoor genoeg ruimte om direct bediening van uw dakraam te openen en te sluiten. Het dakraam scharniert in het midden en kan 165° rondom de as getuimeld worden voor eenvoudige en veilige reiniging van de buitenruit. U hoeft de bedieningsgreep slechts 1 klik te openen om te ventileren zonder het dakraam zelf te openen.

U kunt ook nog keizen voor raamdecoratie, zonwering of rolluiken voor nog meer comfort, betere isolatie en minder energieverbruik. De velux dakramen worden standaard in 3 verschillende afwerk opties geleverd. De wit afgelakt grenenhouten dakraam. Voorzien van witte laklaag op basis van acryllak. De Voorzien van een witte, vochtbestendige afwerklaag rondom de houten kern. Het onderhoud vergt slechts het afnemen van het dakraam met een vochtige doek. En de Blank afgelakt, grenenhouten dakraam. Voorzien van een laag transparante laklaag op basis van acryllak.

Velux dakramen worden vanwege hun plaats in het schuine dak blootgesteld aan de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Daarom zijn er diverse verschillende typen beglazing beschikbaar.

DM kozijnen heeft ook een zeer uitgebreid assortiment aan extra’s voor uw dakramen, zo kunt u denken aan raamdecoratie en rolluiken. Onder ons assortiment raamdecoratie heeft u een uitgebreide keuze uit plissé, jaloezieën en rolgordijnen. Ook kunt u kiezen voor verduisterende stoffen of insect werende gaas.

Ideaal voor een optimaal binnenklimaat tijdens ieder jaargetijde kunt u kiezen voor velux rolluiken. Rolluiken zorgen dat uw kamer ‘s zomers niet te warm wordt en ‘s winters niet te koud. U kunt op elk gewenst moment bovendien de hele kamer zo goed als volledig verduisteren. Ze beperken bovendien de geluidsoverlast tijdens hagel en regen en zorgen voor een veiliger gevoel in huis.

Ook voor platte daken en serres heeft DM kozijnen de oplossing om licht in uw kamer te geven. Ook voor Lichtstraten en Licht koepels bent u aan het juiste adres.

Hebt u ook te weinig ruimte op zolder? Dan kunt u ook kiezen voor een dakkapel. Een dakkapel maakt van uw krappe zolder een ruime hobby, slaap of speelkamer. Omdat kant en klare dakkapellen zeer prijzig zijn bouwt DM kozijnen deze geheel zelf van het gat in het dak tot de oplevering. Bij zelf bouw dakkapellen heeft u vele voordelen. Zo worden ze op maat gemaakt en zijn er vele extra’s te realiseren zoals een inbouw rolluik of screen. Ook hier kunt u voor de buitenkant afwerking kiezen voor hout, trespa of keraliet.

Heeft u al een houten dakkapel en is het hout aan vervanging toe of wilt u niet meer schilderen, informeer dan naar onze voordelige renovatie mogelijkheden. Zoals een kunststof kozijn of onze onderhouds- vrije buitenafwerking.

Hulp nodig bij uw keuze?