( velux ) dakramen en dakkappellen

Velux tuimelramen zijn aantrekkelijk en praktisch.

De bedieningshandgreep is over de gehele breedte van het dakraam aan de bovenzijde gepositioneerd. Je hebt hierdoor genoeg ruimte om direct bediening van uw dakraam te openen en te sluiten. Het dakraam scharniert in het midden en kan 165° rondom de as getuimeld worden voor eenvoudige en veilige reiniging van de buitenruit. U hoeft de bedieningsgreep slechts 1 klik te openen om te ventileren zonder het dakraam zelf te openen. U kunt ook nog keizen voor raamdecoratie, zonwering of rolluiken voor nog meer comfort, betere isolatie en minder energieverbruik. De velux dakramen worden standaard in 3 verschillende afwerk opties geleverd. De wit afgelakt grenenhouten dakraam. Voorzien van witte laklaag op basis van acryllak. De Voorzien van een witte, vochtbestendige afwerklaag rondom de houten kern. Het onderhoud vergt slechts het afnemen van het dakraam met een vochtige doek. En de Blank afgelakt, grenenhouten dakraam. Voorzien van een laag transparante laklaag op basis van acryllak.

Velux dakramen worden vanwege hun plaats in het schuine dak blootgesteld aan de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Daarom zijn er diverse verschillende typen beglazing beschikbaar.

Klik hier voor een prijsopgave of voor een gratis adviesgesprek.

DM kozijnen heeft ook een zeer uitgebreid assortiment aan extra’s voor uw dakramen, zo kunt u denken aan raamdecoratie en rolluiken.
Onder ons assortiment raamdecoratie heeft u een uitgebreide keuze uit plissé, jaloezieën en rolgordijnen. Ook kunt u kiezen voor verduisterende stoffen of insect werende gaas.
Ideaal voor een optimaal binnenklimaat tijdens ieder jaargetijde kunt u kiezen voor velux rolluiken. Rolluiken zorgen dat uw kamer ‘s zomers niet te warm wordt en ‘s winters niet te koud. U kunt op elk gewenst moment bovendien de hele kamer zo goed als volledig verduisteren. Ze beperken bovendien de geluidsoverlast tijdens hagel en regen en zorgen voor een veiliger gevoel in huis.
Ook voor platte daken en serres heeft DM kozijnen de oplossing om licht in uw kamer te geven. Ook voor Lichtstraten en Licht koepels bent u aan het juiste adres.
Hebt u ook te weinig ruimte op zolder? Dan kunt u ook kiezen voor een dakkapel. Een dakkapel maakt van uw krappe zolder een ruime hobby, slaap of speelkamer. Omdat kant en klare dakkapellen zeer prijzig zijn bouwt DM kozijnen deze geheel zelf van het gat in het dak tot de oplevering. Bij zelf bouw dakkapellen heeft u vele voordelen. Zo worden ze op maat gemaakt en zijn er vele extra’s te realiseren zoals een inbouw rolluik of screen. Ook hier kunt u voor de buitenkant afwerking kiezen voor hout, trespa of keraliet.
Heeft u al een houten dakkapel en is het hout aan vervanging toe of wilt u niet meer schilderen, informeer dan naar onze voordelige renovatie mogelijkheden. Zoals een kunststof kozijn of onze onderhouds- vrije buitenafwerking.