Kunststof Kozijnen

 • Levensduur van wel 40 jaar
  Levensduur van wel 40 jaar
 • Kunststof kozijnen zijn zeer onderhoudsarm en milieuvriendelijk
  Kunststof kozijnen zijn zeer onderhoudsarm en milieuvriendelijk
 • Vocht, kleur- en warmte bestendigt
  Vocht, kleur- en warmte bestendigt

Kunststof kozijnen hebben een uitstekende isolerende werking en zijn onderhoudsarm.

Ook zijn er vele diverse uitvoeringen te verkrijgen. Het soort profiel van uw kozijn of de kleur van uw kozijn is voor iedereen een eigen smaak, daarom bieden wij een zeer uitgebreid assortiment aan in kunststof kozijnen. De kozijnen kunnen voorzien worden van een nerf structuur waardoor kunststof kozijn niet meer te onderscheiden zijn van houten kozijnen.Zo ook kunnen de kozijnen van een rechte verbinding voorzien worden zodat uw kozijn eruit ziet als houtwerk en u toch profiteert van de voordelen van kunststof.

Kunststof kozijnen helpen u om de isolatie van uw woning te verbeteren. Zo verlaagt u uw stookkosten en kunt u jaarlijks flink besparen.

Klik hier voor een prijsopgave of voor een gratis adviesgesprek.

Kunststof kozijn zijn leverbaar in vrijwel iedere ral kleur. Of u nu kiest voor strak wit, warm crème, antraciet of een hout kleur, de kleurkeuze is enorm.Ook een combinatie van kleuren is mogelijk zodat het kozijn en andere kleur heeft dan het draaideel of de deur. Ook kunt u uw kozijn in iedere ral kleur laten spuiten. Bij spuitwerk kan er niet gekozen worden voor een nerf folie. In ons assortiment draairamen en draai-kiep ramen hebben we verschillende oplossingen. Denk hierbij aan onze scharnieren die in het zicht zitten maar ook verborgen geleverd kunnen worden. Ook heeft DM Kozijnen een uniek ventilatie systeem zodat uw raam wel gesloten is en toch ventileert.

Nogmaals de voordelen op een rij:

* kunststof kozijnen zijn zeer onderhoudsarm en milieuvriendelijk

* kunststof kozijnen bieden een uitstekende isolatie

* vocht, kleur- en warmte bestendigt

* levensduur van wel 40 jaar

* vele kleuren en profielen mogelijk

* voordelig

* inbraakveiling

Klik hier voor een prijsopgave of  voor een gratis adviesgesprek.