( hef ) schuifpuien

Een schuifpui heeft vele voordelen.

Met schuifpuien creëert u meer ruimtelijkheid en wordt de tuin een geheel met uw woning. Een schuifpui in uw woning is een grote investering. Schuifpuien geven een maximale lichtinval en geven u een extra gevoel van ruimte. U kunt hiermee ook het zicht op uw tuin aanzienlijk verbeteren, waardoor u zelfs binnen in uw woning kunt genieten van uw tuin. Onze schuifpuien zijn vormvast en zeer gemakkelijk te bedienen. De geïsoleerde aluminium onderdorpel laat de schuifdeuren soepel en geruisloos functioneren. Schuifdeuren zijn leverbaar in zowel kunststof, aluminium en hout.

Klik hier voor een prijsopgave of voor een gratis adviesgesprek.

Ook heeft DM kozijnen hefschuifsysteem. Bij het hefschuifsysteem wordt de schuifdeur opgetild voordat hij over de rvs-rail glijdt. In gesloten positie wordt het hefschuifsysteem verankerd. En dat is een extra pluspunt waardoor slijtage minder vlug voorkomt.

Ook vouwwanden zijn leverbaar bij DM kozijnen. Dit is een kozijn met daarin verschillende delen die “opgevouwen” kunnen worden naar een zijde. Hiermee krijgt u een volledige opening. Deze oplossing wordt veelal toegepast in winkelpanden, restaurants en serres.