Hardstenen dorpels en vensterbanken

 

Hardstenen dorpels worden toegepast bij zowel ramen , deuren en schuifpuien.
Een raamdorpel dient op de eerste plaats uiteraard functioneel te zijn, maar het is ook belangrijk dat de raamdorpel goed bij uw woning en uw smaak past. Veel mensen kiezen ervoor om de traditionele raamdorpel te laten vervangen door hardsteen vanwege de prachtige uitstraling, de hoogwaardige kwaliteit en de hoge mate van duurzaamheid.

Daarnaast kan een hardsteen dorpel ervoor zorgen dat kleine hoogteverschillen in de vloeren aan beide zijden niet opvallen en is de hardsteen dorpel in vorm aan te passen aan de plaats waar deze zal worden gelegd.

Hardstenen dorpels zijn in vele maten, diktes en afmetingen te verkrijgen.

Omschrijving van hardsteen :

* Grote drukvastheid

* Voldoende elasticiteit

* Perfect bestand tegen vorst

* En nagenoeg ongevoelig voor slechte weersomstandigheden

Vensterbanken zijn onmisbaar in een woning. Ook binnen is het van belang dat uw kozijn er perfect bij staat. Vensterbanken worden vaak gebruikt om het huis te decoreren met bijvoorbeeld plantenbakken.

In vele gevallen liggen er stenen vensterbanken binnen. Bij het vervangen van uw kozijnen kunt u ervoor kiezen om uw vensterbanken ook meteen te laten vervangen. In ons assortiment vensterbanken is tevens een grote keuze te vinden.

Onze keuze uit vensterbanken:

* kunststof vensterbanken

* houten vensterbanken

* natuursteen vensterbanken

Met kunststof vensterbanken creƫert u een strak en modern uiterlijk in uw huis. Deze vensterbanken zijn makkelijk schoon te houden en hebben weinig onderhoud nodig.

Een vensterbank van hout is duurzaam en geeft een natuurlijk uiterlijk aan uw huis. Een huis met houten vensterbanken oogt vaak warm en sfeervol.

Vensterbanken van natuursteen zijn over het algemeen vrij kras- en vlekgevoelig, maar dit draagt bij aan een authentiek uiterlijk. De kwaliteit van natuursteen vensterbanken is zeer goed. Plaatst u vensterbanken van natuursteen, dan gaan deze een leven lang mee. Afhankelijk van het type natuursteen, kunt u een beschermlaag aanbrengen om te zorgen dat uw vensterbanken lang mooi blijven.