Glas

Met zo veel ontwerp en decoratie mogelijkheden om te overwegen wanneer u gaat bouwen of renoveren, is het nuttig het belang te overzien van een veelzijdig materiaal dat de meeste mensen als vanzelfsprekend aannemen… glas. Glas is in vele soorten te verkrijgen en elk heeft zijn eigen eigenschap. DM kozijnen heeft glas in vele kleuren en motieven. Sierglas, glas in lood, melkglas of glas met roedes ertussen DM kozijnen heeft te veel om te noemen.

Als u nieuwe kozijnen kiest is het soort glas ook van zeer groot belang. Staat de zon de gehele dag op een gevel dan is het verstandig om in die zijde van uw huis zonwerend glas te laten plaatsen. Woont u aan een drukke straat dan is geluids isolerend glas iets voor u. zo ziet u maar gals is niet zomaar glas.

Onze glassoorten zijn bijvoorbeeld:

* HR++ glas of HR+++ glas

* Zonwerend glas

* geluidsisolerende glas

* tripel glas

* Glas met roedes

* Glas in lood

* Glas met raamdecoratie

Glas met raamdecoratie ook wel inblindz genoemd is nieuw in ons assortiment glas. Met glas met inblindz willen we zeggen dat tussen de binnenruit en buitenruit raamdecoratie zit. Grote voordelen van dit type glas is dat u nooit uw raamdecoratie hoeft schoon te maken en dat bij draai-kiep ramen nooit uw raamdecoratie in de weg zit zo ook tasten weersinvloeden uw raamdecoratie niet aan. De bediening van het raamdecoratie kan zijn door middel van een koord, magneet, knop of staafbediening. Zelfs is het mogelijk om uw raamdecoratie elektrisch te bedienen waarmee u de zonwering kantelt en optrekt. U kunt naar smaak kiezen voor jaloezieën, plissés of duettes tussen glas. U hebt ruime keuzemogelijkheden in kleur en materiaal en kunt uw ruimte zo volledig naar smaak aankleden.

In het kort

* Raambekleding tussen glas

* Talrijke kleuren, designs en materialen

* Hand- of elektrische bediening

* Ook toepasbaar in bestaande kozijnen

* HR++, veiligheids-, zonwerend glas etc.

Hebt u nog enkel glas in uw woning of een ruit dat lek is, neem dan contact op met DM kozijnen. Wij vervangen vakkundig al uw glas waar dat nodig is.

Heeft u ruitschade na een inbraak of hebben kinderen te enthousiast met een bal gespeeld?, ook dan kunt u contact opnemen met DM glasservice.

Wij kunnen met spoed ( binnen 2 werkdagen) glas leveren en plaatsen,

en tot die tijd zal DM glasservice een noodoplossing plaatsen voor u.

Heeft u een glas verzekering dan wordt het nog betaald voor u ook.