Gevelbekleding

Gevelbekleding

 

Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Met stijlvolle gevelbekleding maakt u uw woning helemaal af. Omdat Keralit ongevoelig is voor weersinvloeden blijft het er jarenlang mooi uitzien. U kunt genieten van een blijvend mooi afgewerkte gevel en dakrand . Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren vandaar dat u bij DM kozijnen keuze hebt uit 35 kleuren en is er altijd een passende kleur voor uw woning!. De bekleding van uw gevel moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn, daarom krijgt u maar liefst 10 jaar garantie! Keralit gevelbekleding is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. Keraliet is er in 3 uitvoeringen. Sponningsdeel 143mm, sponningsdeel 190mm en het potdeksel 177mm.

Sponningsdeel 143mm:

Dit populaire model gevelbekleding wordt veel gebruikt door zijn brede sponning waardoor een mooi lijnenspel ontstaat. Door deze strakke lijnen krijgt de gevel een hoogwaardig afgewerkte uitstraling.

Sponningsdeel 190mm:

Deze brede panelen geven gevels moderne en chique uitstraling.

Mede dankzij de smalle sponning zijn deze panelen geschikt voor moderne toepassingen.

Potdeksel 177mm:

Potdekselpanelen zijn overlappende panelen die uitstekend passen bij zowel moderne als klassieke woningen.

Door het overlappen van de panelen ontstaat een lichte schaduw en worden zachte lijnen gevormd.

De voordelen van keraliet op een rij:

* Nooit meer schilderen

* onderhoudsarm

* kleurvast en weerbestendig

* Horizontaal en verticaal te monteren

* Milieuvriendelijk

* Bijzonder lange levensduur

* klassieke en eigentijdse kleuren en dessins

* 10 jaar garantie

Ook trespa is een ideale oplossing voor uw gevel.

Trespa biedt voor de nieuwe generatie gevelbekledingen fascinerende esthetica en vrijwel onbeperkte ontwerpmogelijkheden.

De panelen kunnen afzonderlijk worden toegepast, maar ook in combinatie met andere materialen om zo schitterende gevels of gevels met buitengewone gebogen accenten te creëren. Trespa panelen zijn perfect voor gebruik in innovatieve en functionele geventileerde gevelsystemen. Zowel afzonderlijk gebruikt, of als designaccent in combinatie met andere materialen, kan trespa het uiterlijk van een gebouw bepalen en de onderscheidende kwaliteiten ervan benadrukken.

Dankzij een breed scala aan kleuren, afwerkingen en tactiele effecten, biedt trespa fascinerende esthetica met vrijwel onbeperkte ontwerpmogelijkheden voor de nieuwe generatie gevelbekleding.

Trespa platen presteren buitengewoon goed in de buitenlucht. Zon en regen hebben geen effect op het plaatoppervlak. Bovendien zijn de platen vrijwel ongevoelig voor zure regen.

Trespa platen zijn robuust en reageren niet op andere stoffen, waardoor er geen extra afwerk- of beschermlagen nodig zijn. Vuil hecht amper op het gesloten, poriënvrije, dichte HPL-oppervlak, waardoor trespa glad en makkelijk te reinigen blijft.

Ook bij trespa geld 10 jaar garantie.