Deuren

In uw eigen huis wilt u zich natuurlijk veilig voelen.

De kwaliteit van uw deuren speelt een belangrijke rol bij dit gevoel van veiligheid. Bij DM kozijnen is het mogelijk om uw deur tot in het kleinste detail aan te passen aan uw wensen. U kunt dus zelf de kleuren van uw deur bepalen, maar ook stijlvol deurbeslag is af te stemmen op uw persoonlijke smaak die het design en karakter van uw deur positief benadrukken. Ons assortiment deuren bestaan uit voordeuren, achterdeuren en tuindeuren. Alle deuren zijn praktisch leverbaar in kunststof of aluminium. Ook levert DM kozijnen houten deuren. Er zijn vele verschillende deuren zoals Klassiek, Modern, Exclusief en Nostalgie. De entree van uw woning is een zeer belangrijk onderdeel van uw woning. De entree zegt iets over uw persoonlijke smaak.

Klik hier voor een prijsopgave of voor een gratis adviesgesprek.

Er zijn drie uitvoering: inzetdeurpaneel – 1-zijdig vleugeloverdekkend paneel – 2-zijdig vleugeloverdekkend paneel.

* inzetdeurpaneel:

Met inzetdeurpaneel bedoelen we dat in het kozijn een deurkader hangt. In de deurkader wordt dan een paneel geplaatst.

* vleugeloverdekkend paneel:

Met vleugeloverdekkend bedoelen we dat op het kader een paneel gelijmd wordt zodat het kader niet meer in het zicht is. Dit geeft een deur een “volle” uitstraling. Panelen kunnen naar alle wensen geleverd worden. Bij 2-zijdig vleugeloverdekkend willen we zeggen dat u aan de binnenzijde het kader ook niet meer ziet.

Met openslaande tuindeuren creëert u een prachtige doorgang naar uw tuin. Tuindeuren zijn twee deuren die naar binnen of buiten open slaan. Tuindeuren hebben een authentiekere uitstraling. Bij tuindeuren is het mogelijk om de twee deuren tegelijk te openen, maar ook om één deur dicht te laten. Deze volgdeur kan met een hendel geopend worden. Tuindeuren zijn bij uitstek geschikt voor klassieke woningen.