Aluminium kozijnen

  • Vraag gratis een prijsopgave aan!
    Vraag gratis een prijsopgave aan!
  • Aluminium kozijnen zijn heel sterk en gaan gemiddeld zoon 50 jaar mee.
    Aluminium kozijnen zijn heel sterk en gaan gemiddeld zoon 50 jaar mee.

Aluminium kozijnen zijn heel sterk en gaan gemiddeld zoon 50 jaar mee.

Daarnaast hebben aluminium kozijnen een goede isolatie. Aluminium is sterk en vormvast

Vraag gratis een prijsopgave aan!

Als u aluminium kozijnen neemt, dan kiest u voor sterk en vormvast materiaal dat erg geschikt is voor uw grote raamoppervlakken. Ze kunnen het gewicht van grote ruiten goed dragen. Aluminium is een stabiel en sterk materiaal dat uitermate geschikt is voor grote constructies, zoals gevels, veranda’s en entreepuien.

Aluminium kozijnen hebben ongekende voordelen, zowel bij renovatie- als nieuwbouwprojecten. Het sterke profiel is daarnaast erg inbraakwerend en brandwerend, waardoor u een zorgeloos en veilig wooncomfort heeft.

U heeft weinig onderhoud, omdat er standaard een poedercoating op het materiaal is aangebracht. Door deze poedercoating is uw kozijn weersbestendig en kleurvast. U hoeft daarom nooit te schilderen.

U heeft met nieuwe kozijnen van aluminium keuze uit veel verschillende kleuren. Vrijwel alle RAL-kleuren zijn verkrijgbaar. Inmiddels is het zelfs mogelijk een houtkleur te kiezen. U heeft dan de voordelen van aluminium, maar het uiterlijk van hout. Ook is er de mogelijkheid te kiezen tussen diverse kozijnprofielen. Hierdoor ontstaat een persoonlijke product. Daarnaast is het materiaal onderhoudsarm, roestvrij en sterk. Kromtrekken en vervormingen van een door het gewicht van glas zijn onmogelijk.

Tegenwoordig hebben aluminium ramen en kozijnen een goede isolatie. Door een thermische onderbreking hebben aluminium kozijnen ongekend

groot isolatiewaarden. De isolatieproblemen die het materiaal voorheen kende, zijn hiermee opgelost. Het materiaal gaat een leven lang mee, is volledig recyclebaar en daardoor uitermate milieuvriendelijk.

U heeft met aluminium kozijnen verschillende voordelen. We zetten ze hier voor u op een rijtje:

* Sterk en vormvast

* Makkelijk in onderhoud

* Gemoffeld, leverbaar in vele kleuren

* Thermisch onderbroken, hierdoor optimale isolatie

* Lange levensduur